Lorette kozmetika

Power Shape 2:

Komplex alakformáló valamint cellulit kezelési rendszer, amely a vákuum erejét  kombinálja a multipoláris és bipoláris rádiófrekvenciával, illetve a lipolézer technológiával.

Multipoláris és bipoláris RF – zsírbontás, hő általi sejt-anyagcsere fokozás, bőrfeszesítés.

Intenzíven felmelegíti a bőrszövetet 5 – 15 mm mélységig a kezelőfej típusától függően nagymértékben stimulálja a zsírsejtek metabolizmusát és fokozza a zsírégetést átjárhatóvá teszi a zsírsejtek membránszerkezetét a hőközvetítés fokozza az oxigén eloszlását több oxigén szállítódik a kapillárisokból zsírsejtekbe stimulálja a kollagén és elasztin termelődéséért felelős fibroblaszt sejteket javítja a mikrokeringést.

Soft lézer – bőrfeszesítés, zsírbontás elősegítése

A soft lézer diódák intenzív vörös fénye fokozza a bőrsejtek metabolizációját (serkenti az ATP termelést), ezáltal bőrfeszesítő, bőrfiatalító hatása van a soft lézer fokozza a zsírsejtek sejthártyájának áteresztő képességét. Így más technológiákkal kombinálva elősegíti a zsírsejtek méretcsökkenését. A kombinált kezelés hatására a sejtek közötti térbe kijutó szabad zsírsavak természetes úton, a kiválasztó rendszer csatornáin keresztül távoznak a szervezetből.

Vákuum – alakformálás

A nyirokmasszázs elősegíti a salakanyagok kivezetését kitágítja a vérereket elősegítvén a sejtek az oxigénnel való ellátottságát csökkenti a zsírsejtek viszkozitását a kötőszövet fellazítására és oldására pozitívan hat javítja a bőr általános állapotát és a cellulitot ezáltal feszesebb körvonalat eredményez.

A kezelés alkalmanként általában 30-50 percet vesz igénybe (a kezelendő terület nagyságától függően). A kívánt eredmény eléréséhez a terület állapotától függően 4-6 kezelésre van szükség, melyek 3-4 naponta követhetik egymást. A kezelést követően egy fél órás hullámmasszázs terápia következik, mely a nyirokkeringés stimulálásával teszi teljessé az alakformálást.

A PowerShape 2 kezelőfejei

- Görgős testkezelőfej

A kezelőfejben elhelyezett automatikusan mozgó, változtatható irányú görgő növeli a vákuum hatékonyságát azáltal, hogy segít a bőr megemelésében. A kezelőfej változtatható irányú, motorikus görgős kialakítása miatt nagyon könnyű vele dolgozni és nagyon komfortos érzés a vendégnek is! Kiválóan alkalmazható alakformálásra, zsírbontásra, cellulit csökkentésre, a nyirokkeringés javítására.

Hatékony kezelés, 4-féle pulzáló mód, 660 nm hullámhosszú soft-lézermax. 680 Hgmm vákuumnyomás, 2 MHz-es bipoláris rádiófrekvencia.

- Nagy és közepes méretű multipoláris RF testkezelőfejek

A multipoláris RF technológia fájdalommentesen közvetít optimális RF energiát a bőr felszínére és a szubkután zsírszövetbe. Kitűnően használható méretcsökkentésre, zsírbontásra, a nyirokkeringés javítására, izom-lazításra.

Hatékony kezelés, 4-féle pulzáló mód, 660 nm hullámhosszú soft-lézermax. 680 Hgmm vákuumnyomás, 2 MHz-es multipoláris rádiófrekvencia.

- Kis méretű multipoláris RF arckezelőfej

Nagyszerűen alkalmazható az arcbőr feszesítésére, és a nyirokkeringés javítására.

Hatékony kezelés, 4-féle pulzáló mód, LED (vörös)max. 680 Hgmm vákuumnyomás, 2 MHz-es multipoláris rádiófrekvencia.

- Thermális arckezelőfejek

Hatására a bőrfelszín károsítása nélkül vagyunk képesek serkenteni a kollagén-termelődést. A rost szerkezet intenzív stimulálása révén jóval tartósabb eredményeket érünk el. Kiváló hatásfokkal alkalmazható face lifting-re, ránccsökkentésre és arcfeszesítésre.

Kezelhetők vele a nehezen hozzáférhető és érzékeny arcterületek (pl. szem körüli, száj körüli területek), 2MHz-es termális rádiófrekvencia.